Şehit Başkomiser Fatih Özdil İmam Hatip Ortaokulu

Belgegeçer : 0 412 262 12 78
WEB https://fatihozdil.meb.k12.tr
Adres : AZİZİYE MAH. TOKİ/5. CAD. NO 8 YENİŞEHİR / DİYARBAKIR
VİZYON : Toplumsal erdemi yakalamış, etik kuralları benimsemiş, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği; uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmak.
MİSYON : Kendisi ve yaşadığı toplum için bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, inançlı gençler yetiştirmek; 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verecek bireyler olarak onları hayata hazırlamak; insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren kişilikli insanlar olarak onları yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Isınma : KALORİFER(DOĞALGAZ)